martes, 16 de junio de 2015

AVALUACIÓ, CO-AVALUACIÓ, AUTOAVALUACIÓ I TOT EL QUE SIGA REVISAR-NOS!!!



Ja heu finalitzat el vostre projecte. Recordeu que encara queda una tasca i és la de visualitzar el vostre video i aportar, mitjançant comentaris, una avaluació.

Exposició de la Ciutat del s.XXI per part de l'equip 7p9.0
Projecte 7p9.0

Exposició de la Ciutat del s.XXI per part de l'equip LOS 6 FANTÁSTICOS
Projecte LOS 6 FANTÁSTICOS

Exposició de la Ciutat del s.XXI per part de l'equip BRISING
Projecte BRISING

Exposició de la Ciutat del s.XXI per part de l'equip PUIDI-PUIDI
Projecte PUIDI-PUIDI

GENT QUE VE A VISITAR-NOS...


martes, 2 de junio de 2015

FRANCESCO TONUCCI Y LA CIUDAD DE LOS NIÑOS...

FRANCESCO TONUCCI Y LA CIUDAD DE LOS NIÑOS...

Francesco Tonucci és un psicopedagogo, dibuixant i pensador italià, més conegut pel seu pseudònim "Frato", que ha exercit un paper molt important en el món de l'educació per la seua implicació amb la infància i les seues investigacions relacionades amb l'estudi del comportament i la cognició dels xiquets i les xiquetes i les seues crítiques cap al model tradicional de l'escola, un model que no té en compte les necessitats de desenvolupament i de joc pròpies de la infància.


Francesco reivindica la necessitat de jugar i somnia amb una ciutat amb espais públics per al joc, amb pilotes, iaios, riures, plors, mirades...grits i silencis...però sense cotxes.

La mamà d'un company vostre, ens ha proporcionat l'enllaç que trobareu a continuació per tal que pugueu descobrir una mica més qui és aquest pensador i quina és la seua obra i a nosaltres, que Tonucci ens agrada molt ens sembla una gran idea compartir amb vosaltres algunes de les seues vinyetes. Segur que els seus dibuixos són coneguts per a vosaltres i... si encara no els conegueu, tal vegada aquest siga el moment adequat per descobrir-los!!!

Qui és Francesco Tonucci

La Ciudad de los niños

Tonucci

http://www.revistapueblos.org/wp-content/uploads/2013/06/p56_frato02.jpg